Een nieuwe stap!

dierenbol kleur kleinSinds afgelopen donderdag blog ik niet alleen op mijn eigen blog, maar ben ik ook als gastblogger op http://www.moodkids.nl actief. Voor deze site zal ik de komende tijd om de week een DIY maken waarbij een van mijn tekeningen een rol speelt. Voor mijn eerste gastblog werkte ik bovenstaande tekening om tot een kleurplaat die hopelijk zowel bij jong als oud voor wat kleurplezier zal zorgen. Als je het leuk vindt is de kleurplaat is hier te bekijken en te downloaden.

Zelf vind ik het een hele leuke kans om op deze manier wat vaker mijn tekeningen aan een groter publiek te presenteren en bied het direct de mogelijkheid om te experimenteren met het verwerken van mijn tekeningen in nieuwe vormen. 

Het gaan bloggen op Moodkids en nog wat andere leuke dingen die op stapel staan (waarover later meer) hebben mij bovendien eindelijk over de streep gehaald om wat minder “anoniem” te bloggen. Voor het eerst in mijn blog carrière blog ik nu onder mijn eigen naam en met zowaar ook een foto van mijzelf. En als ik dat daar doe, dan is het natuurlijk niet meer dan logisch dan dat ik dat ook hier zal gaan doen. Zojuist paste ik dan ook de “over mij” pagina aan, een nieuw tekstje, een foto en mijn naam. 

Ik beken dat het best even wennen is, al voelt het ook erg goed. Eindelijk ben ik er klaar voor om echt te staan voor dat wat ik creëer, zowel wat tekst als beeld betreft. 

 

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Els04 schreef:

  amaaaai! tof!!! Nog veel pelzier ermee!!!

 2. Syl schreef:

  leuk zeg !

 3. IlonaH schreef:

  Wat een geweldig mooie kleurplaat. Ik ga ‘m printen! En nog beter dat je naam erbij staat 🙂

 4. Marleen schreef:

  Helemaal gaaf!!!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.