Bergmeer van papier.

Wat is het toch fijn om op papier kleine wereldjes te kunnen scheppen. Via mijn handen dompel ik mij onder in werelden die ik nog niet ken, ga ik op reis naar verre oorden en laat ik mij verrassen door de kleuren die ik daar ontmoet. In mijn gedachten zie ik bij elke plek een klein verhaal ontstaan, een reeks van plaatsen met ieder een eigen gemoed en stem schuiven aan mij voorbij. Langzaam vormen er zinnen in mijn hoofd en vullen de woorden mijn gedachten op. Die verhalen wil ik leren vangen, op mijn papier, in woord en beeld.

Bergmeer (pen, inkt en aquarelpotlood)
Bergmeer (pen, inkt en aquarelpotlood)

 

 

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.